Quality Lolland-Falster

Quality Lolland-Falster (QLF) er et almennyttigt initiativ, der arbejder for at synliggøre Lolland-Falsters kvaliteter og potentialer og derved løfte områdets selvforståelse og omdømme.

Jeg startede QLF i 2009 sammen med Lene Vind, Ulla Schaltz og Helle Bertram.

QLF blev lanceret i 2011 med websitet www.qlf.dk, hvor 12 kvinder fra Lolland-Falster fortæller som deres liv på Lolland-Falster. Portrætterne ligger ikke mere på nettet.

I 2013 udgav vi publikationen “Det gode liv – Otte kvindeportrætter om valg, vilje og virkelyst”. Og det var med QLF i ryggen, at vi i 2015 startede Lolland-Falster Lovestorm-bevægelsen.

Du kan selv møde det store QLF-netværk som tæller over 3000 kvinder. Du finder netværket på Facebook i gruppen: https://www.facebook.com/groups/netvaerk.qlf. Netværket er åbent for alle kvinder i Danmark, som har lyst til at møde og netværke med kvinder fra Lolland-Falster.

Du kan også møde QLF live til deres månedlige fredagsbarer, som foregår forskellige steder på Lolland-Falster. Følg med i begivenhederne i Facebookgruppen.

I 2016 gav jeg QLF-stafetten videre, og i dag sidder Dea Cordt-Kragh, Anne-Lise Becker og Tanya von Rosen i QLF’s bestyrelse.

Læs mere:
www.qlf.dk
Facebook fanside: https://www.facebook.com/quality.lf
Facebook netværksgruppe: https://www.facebook.com/groups/netvaerk.qlf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *