Foredrag

Jeg tilbyder oplæg og foredrag om mine specialer:

 • De danske småøer – herunder Fejø, hvor jeg bor
 • Lolland-Falster Lovestorm

og mere generelt om følgende emner:

Landdistriktsudvikling, borgerdrevet branding, ledelse af digitale fællesskaber (community management), digital kommunikation, sociale medier, ildsjælerollen, synliggørelse af kvaliteter i landdistrikterne, borgerindvolvering og samskabelse.

3 thoughts on “Foredrag

 1. Hej Kirsten
  Jeg hørte dit foredrag for Høgsbro-familien på Femø i går og blev inspireret af historien. Tak for et inspirerende oplæg! Jeg ville spørge om foredraget på torsdag er offentligt, og hvis ja, hvor det foregår?
  Venlig hilsen
  Anna

 2. Kære Kirsten Sydendal

  Jeg skriver til dig i håb om, at vi – Soroptimisterne i Nykøbing Falster – kan få lov at høre dig fortælle den gode historie om Lolland-Falster Lovestorm.

  Vi vil derfor gerne invitere dig til vort næste klubmøde 13. maj på Hotel Falster, hvor du er velkommen til at spise med kl. 18, hvorefter du får ordet kl. 19 og en halv til en hel time frem – hvis det passer dig.

  Hvis du ikke kender os:
  Soroptimisterne i Nykøbing Falster er en klub under Soroptimist International, en verdensomspændende kvindeorganisation – den største i verden.

  Håber meget, du har tid, mulighed og lyst . Vi er en broget skare i alderen 50 år og opefter med baggrund i vidt forskellige erhverv og driver på frivillig basis genbrugsbutikken ”Smukt og brugt” i Brogade i Nykøbing F.
  Alt overskud går til at støtte og fremme kvinder og deres udvikling både lokalt og i udlandet.

  Vi har ikke mulighed for at give honorar, men plejer at kvittere klubbens gæster med blomster eller vin, alt efter gæsternes lyst.

  I håb om at høre fra dig

  Med venlig hilsen på vegne af Soroptimisterne i Nykøbing F.

  Lis Vibeke Læsøe Olsen
  Tlf. 28 54 34 16
  Mail: vito52@outlook.dk

 3. Kære Kirsten Sydendal
  Jeg er lektor på Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK), og skal have 14 BA-studerende med til Maribo i tre uger: 20.09.-09.10.2020. Vi skal bo i Maribo Hallernes flotte vandrehjem hos Morten, jeg tidligere har tegnet to projekter for. Borgmesteren og kommunal direktøren giver et oplæg, jeg tænkte om en fra Lovestorm kunne gøre det samme og fortælle de gode historier? Vi er ikke rige. De studerende skal tegne et bevægelseshus i Maribo og omegn, men vi tager også turen til Nakskov og andre steder. På forhånd tak! René

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *