Om Kirsten

Jeg voksede op som frugtavlerdatter på Fejø og er uddannet cand.mag. i datalingvistik (sprogvidenskab og it). Efter uddannelse i København og udlandsophold overtog jeg i 1998 mit barndomshjem på øen. Her bor jeg stadig  – siden 2020 sammen med min kæreste Benny.
Jeg har tre skønne døtre: Den ældste datter læser statskundskab i København, den mellemste læser data science i København, og den yngste er i øjeblikket aupair i Paris.

Jeg arbejder som informationsspecialist i Nordzuckers afdeling for Digitalisering & Technology i Nakskov. Det er en deltidsstilling, og ved siden af passer jeg mine hverv som formand for Sammenslutningen af Danske Småøer og formand for Lolland-Falster Lovestorm.

Tidligere har jeg i en årrække arbejdet med kommunikation, udvikling og digitalisering i Lolland og Guldborgsund Kommuner. Og før det var jeg medredaktør på Den Danske Ordbog (Det Danske Sprog- og Litteraturselskab).

Siden jeg flyttede tilbage til Fejø, har jeg interesseret mig brændende for Fejø og Lolland-Falsters omdømme og udviklingsmuligheder.

Kontaktinformation

Kirsten Sydendal
Skovvej 33
4944 Fejø
mail@kirstensydendal.dk
2464 4944

http://www.danske-smaaoer.dk
http://www.lollandfalsterlovestorm.dk
www.qlf.dk

FB: https://www.facebook.com/kirsten.sydendal
LI: https://www.linkedin.com/profile/view?id=928127
TW: @kirstensydendal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *